Laserska terapija

Oris - laserska terapija

Hitrejša rehabilitacija in učinkovita odprava bolečin.

Pri postopku celostne obravnave pacienta je poleg ustrezne kombinacije terapij, nepogrešljiva seveda tudi tehnologija. Zadnje čase so napredki ravno tukaj neverjetni. Po mojih izkušnjah je na področju hitrosti okrevanja in protibolečinske obravnave definitivno v ospredju ravno laserska terapija.

Pri svojem delu zato uporabljam izredno kakovosten, visoko intenzivni laser blagovne znamke BTL, ki zagotavlja hitrejšo rehabilitacijo in uspešno odpravo bolečin.

Kako deluje laserska terapija?

Biostimulacija in fotomehanski učinek.

Laser visoke intenzivnosti (HIL ) je dodobra preverjena tehnologija in zagotavlja nebolečo, ter izredno varno terapijo. Deluje z močjo 12 W, zaradi česar laserska terapija omogoča izjemno globoko prodiranje žarka v tkiva, česar ne omogoča nobena primerljiva terapija.

Optimalno razmerje absorbcije in globine prodiranja tako zagotavlja učinkovito spodbujanje tkiva in receptorjev bolečine do kar 12 cm globoko. Z naravnim postopkom prenosa energije ( biostimulacijo in fotomehanskim učinkom ) tako izredno učinkovito pospešuje celjenje in regeneracijo.

Zakaj se uporablja laserska terapija?

Najpogostejše težave, pri katerih uporabljamo laser.

Posebnosti laserske terapije

Protibolečinski učinek in hitrejša regeneracija.

Laserska terapija z visoko intenzivnim laserjem se uporablja v dveh načinih  – v impulznem in kontinuiranim delovanju.

Vsak način drugače vpliva na tkivo in sproži različne terapevtske učinke. Z impulznim delovanjem zagotavljamo analgezijo oziroma protibolečinski učinek, izboljšanje mikrocirkulacije in protivnetni učinek. S kontinuiranim delovanjem pa zagotavljamo biostimulacijo, površinski termični učinek in sproščanje mišic.

Ključna prednost - laserska terapija

90% zadovoljstvo pacientov.

Laserska terapija, ki uporablja visoko intenzivni laser (HIL)  se izredno priporoča. Uporabljajo ga priznani zdravniki in fizioterapevti po celem svetu. Je izredno varna terapija in dobro preizkušena v neštetih kliničnih raziskavah.

V eni od tovrstnih raziskav so merili zadovoljstvo in učinek terapije pri pacientih in dobili izredno pomenljiv rezultat, kjer je pozitiven učinek potrdilo kar 90% izprašanih pacientov.

Tudi v okviru lastne prakse tak rezultat lahko resnično potrdim.

Rezervirajte termin

Urnik

Delovni čas

Področje bolečine in termin si lahko enostavno izberete preko kontaktnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  • Pon - Pet : 07:00 - 20:00
  • Sobota : Zaprto
  • Nedelja in prazniki : Zaprto

Bolečina in datum

Vaši podatki

Kontaktirajte me

Kontakt

TELEFON
NASLOV

Kranjska cesta 4, 4240 Radovljica