O meni - o Meridiani

Meridiana sem Anja Jarkovič

Menim, da je fizioterapija eden izmed najlepših poklicev.

Sem diplomirana fizioterapevtka z več kot desetimi leti delovnih izkušenj. Menim, da je fizioterapija eden izmed najlepših poklicev in lahko rečem, da v njem iz leta v leto bolj uživam.

In to predstavlja Meridiana. Resnično me namreč veseli, ko nekomu lahko pomagam pri odpravi bolečine, še bolj pa to, ko skozi terapijo posameznik spozna, kako pogledati skozi bolečino in da lahko že z malimi spremembami v svoje življenje vnese boljše počutje in zdravje.

Meridiana je moj življenjski projekt, ki ga z dodatnim znanjem stalno in skrbno dopolnjujem. Vse to z mislijo na vas in vaše zdravje.

Meridiana je

holistična fizioterapija.

Meridiana je posamezniku prilagojena mešanica učinkovitih uradnih in alternativnih terapij, ki zagotavljajo celostno zdravljenje in ne zgolj odpravo simptoma bolečine. Izkušnje so mi namreč dokazale, da ravno kombinacija harmonizacije življenjske energije, fizioterapevtskih prijemov in tehnologije  (visokoenergijski laser ) prinaša res neverjetne rezultate.

Pomemben del zdravljenja je

um.

Skozi Meridiano procesu zdravljenja dodajam še en pomemben segment, ki ga uradna medicina vse prevečkrat spregleda. To je um. Svojim pacientom namreč skozi terapijo želim pokazati tudi drugačen pogled na bolečino in jih s tem opomniti na povezanost med telesnimi simptomi oziroma bolečino ter psiho.

Meridiana uporablja preverjene

tehnike in terapije.

Akupunkturna terapija po Penzlu

Akupunkturna terapija po Penzlu

Fokusing

Visoko intenzivni terapevtski laser - BTL

Mobilizacija fascije

Mobilizacija živčevja

Sklepna mobilizacija z gibanjem

Terapija miofascialnih prožilnih točk